Tilmelding - Forudbestilling

  

FORUDBESTILLING TIL DANCONTRÆF PÅ VARDE KASERNE 07. - 09. JULI 2023:

 

Der vil ikke være mulighed for at bestille div. mulje til hjemtagning.

 

Det er nødvendigt med forhåndstilmelding til træffet, da det afholdes på Varde kaserne, og de kræver lister med oplysninger om fødselsdato, fulde navn, telefonnummer og mailadresse på ALLE deltagere (også pårørende) senest søndag d. 25. juni, ellers ingen adgang!!!

Hvis man ønsker kortvarigt adgang, sender man en mail eller sms til mig med de samme oplysninger.

 

Alle er velkomne til at komme med telt el. campingvogn (der er strøm på pladsen), men der er også indkvartering, det vil være på enkeltværelse, eller på 12-mandsstuer (der er køjesenge, og vi indkvarterer maks. 6 personer/stue – evt. flere efter aftale). Skriv gerne hvem i ønsker at bo sammen med, hvis i ved det.

 

Du forudbestiller til DANCONTRÆF 2023 på: www.dancontraef.dk/dancon-shop

 

Webshoppen kræver ikke logon og kodeord.

 

Du bestiller dine varer ved at klikke på ”varen”, vælge antal og klik på ”læg i kurv”. Husk at få kontingentet med, hvis du ikke allerede har betalt det. 😊

Klik på ”tilbage” og gentag køb for alle de varer du ønsker. Når du er færdig med at handle, klikker du på ”indkøbsvognen”. Du kan stadig nå at ændre antal eller slette varer, eller gå tilbage til shoppen, klik da på ”fortsæt med at handle”.

Husk at kontrollere din ordre inden du går til betaling. Når du er færdig med at handle og har kontrolleret din ordre, klikker du på ”gå til kassen”. Det er vigtigt at du udfylder alle felter, da vi SKAL oplyse fødselsdato, fulde navn, telefonnummer og mailadresse på ALLE deltagere (altså også pårørende) senest søndag d. 25. juni. Ved flere deltagere skrives alle oplysninger i bemærkningsfeltet. Hvis du har et veterankort, vil vi også bede dig om at oplyse nummeret på veterankortet.

Husk, via webshoppen, at tilmelde dig dart- og backgammonturneringerne.

 
! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT ! NYT !

Det er nu også muligt at købe (du betaler selv) jubilæums T-shirts i webshoppen, husk at vælge størrelse og hvilket jubilæumsår du ønsker.

Klik på ”afgiv ordre” når du er færdig.

Du modtager herefter en ordrebekræftelse, hvor du kan se dit ordrenummer. Den skal oplyses ved betaling, som kan gøres på følgende måde:

 

Betaling kan ske via bankoverførsel til (Jyske Bank): Reg.nr. 7750 konto 0001277865 - HUSK at skrive dit ordrenr. i feltet ”bemærkninger”.

 

Betaling kan også finde sted via MobilePay på tlf. 51 92 69 59 (ikke til opkald): – HUSK at skrive navn og ordrenummer i beskedlinien.

 

Ordren er IKKE gennemført, før betalingen er registreret.

 

PS: Kassereren holder ferie fra d. 13. til d. 20. maj, derfor ingen bekræftelse på betaling i denne periode.

 

Hvis du har spørgsmål, eller problemer med tilmelding, er du altid meget velkommen til at kontakte Morten Dueholm på en af følgende måder:

 

E-mail: kasserer-dancon@hotmail.dk

Mobil: 50 59 59 11

Webshop