FORUDBESTILLING TIL DANCONTRÆF PÅ VARDE KASERNE 20 – 22 AUGUST 2021!

Betal med bankoverførsel (Jyske Bank, Reg.nr. 7750 konto 0001277865) eller MobilePay på tlf. 51 92 69 59 (ikke til opkald).

Det er nødvendigt med tilmelding på forhånd til træffet i år da det holdes på Varde kaserne og de kræver lister med oplysninger om fødselsdato, fulde navn, tlf.nr. og mailadresse på ALLE deltagere senest 10 dage før afvikling, ellers ingen adgang!!!

Vi har desværre et hængeparti da de buffer vi har forsøgt at booke ikke kan endeligt bekræftes før efter den 9. august på grund af forhold vi ikke kan ændre på. Vi håber selvfølgelig at få rådighed over mange buffer under tag, men i første omgang kan I kun angive jeres ønsker, så må vi vente med at bekræfte til senere.


Vi opfordrer kraftigt til man kommer med telt el. campingvogn (der er strøm på pladsen), da vi har begrænsede sengepladser (køjesenge på 12-mandsstuer), derfor kan der kun tilmeldes en sengeplads pr. medlem. + 1 pårørende 

Den gratis aftensmad lørdag begrænses til to personer, derudover skal der betales kr. 125 pr. person.

Du forudbestiller til DANCON-TRÆFFET i 2021 (20 – 22 august) på vores webshop, linket er nedenfor:

www.dancontraef.dk/danconshop

Da det er en ny webshop skal du oprette dig igen som bruger ved at trykke på ”min konto” øverst på siden og ”registrer dig”, husk at udfylde alle felter. Dette er vigtigt da vi skal oplyse fødselsdato, navn, tlf.nr. og mailadresse på ALLE deltagere senest d. 10. august, ved flere deltagere skriver oplysningerne i bemærkningsfeltet. Når kontoen er oprettet, trykker du på ”login”, taster din e-mailadresse og adgangskode og logger dig på.

Dine varer bestiller du ved at trykke på ”føj til kurv” - husk nu at få kontingentet med, hvis det ikke allerede er betalt.

Når alle varer er tilføjet, trykker du på ”kurv”. Du kan nu ændre eller slette antal, men husk at trykke på den blå ”opdater” knap lige ved siden af ”antal”, hvis noget ændres.

Hvis/når du er færdig, trykker du på ”gå til kassen”. Du kan også fortsætte med at shoppe på ”fortsæt shopping”.

I næste trin ”betalingsinformation” kontrollerer du, at navn og adresse er korrekt. Hvis ikke, trykker du på ”jeg vil bruge en ny adresse”, udfylder de felter, som nu kommer frem. Derefter tryk på ”fortsæt”.

Som betalingsmetode står der ”bankoverførsel”. Her kan du tilføje en kommentar til ordren.

I sidste trin ”bekræft ordren” kontrollerer du din bestilling og trykker på feltet ”bekræft ordren”.
Når der står at ordren er modtaget kan du se dit ordrenummer, ved at trykke på "historik" .
Den kan også ses på ”min konto” i ”ordre” under ”ordrehistorik”.

Ved bankoverførsel: Husk at skrive ordrenr. på.

Ved MobilePay: Husk ordrenr. og navn i beskedlinien.

Ordren er IKKE gennemført, før betalingen er registreret.

Du vil modtage besked når betalingen er registeret ( hav tålmodighed, der går måske lidt tid )

Hvis du har spørgsmål, eller problemer med tilmelding, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på en af følgende måder:

Morten Dueholm

E-mail: kasserer-dancon@hotmail.dk

 Mobil: +45 50 59 59 11

Webshop 2021